Ráno naše "milované"

11:14

Rána vedia byť niekedy skutočne ťažké. Je pondelok, vonku prší, slnko ste nevideli už 3 dni, dnes musíte v práci skontrolovať hŕbu papierov, obed pravdepodobne ani nestihnete a ešte k tomu vás čaká aj návšteva potravín, pretože chladnička po víkende zíva prázdnotou a jediná vec, ktorú skutočne chcete je zostať v posteli celý deň. Dobre, to som možno už trochu prehnala. 😇 Nie každý deň je taký hrozný, no to, ako sa cítite ráno z veľkej časti dokáže ovplyvniť celý váš deň. 👆 Ja, bohužiaľ zázraky nedokážem a vaše povinnosti sa len tak nevyparia, no viem vám poradiť niekoľko tipov ako ráno zvládnuť na jednotku, aby ste mohli plní energie vyraziť do ďalšieho dobrodružstva.


Pokiaľ sa ráno nechcete stresovať, pripravte sa už večer vopred. Proces prichystania si oblečenia na ďalší deň je veľkým záchrancom času a vašej dôstojnosti. 😀 Veď to poznáte, nie? Ráno stojíte pred skriňou, do ktorej len prázdno hľadíte, v tom si uvedomíte, že už musíte odísť, tak len v strese rýchlo schytíte prvé, čo sa vám dostane pod ruku. Nad tým, že sa to k sebe veľmi nehodí ani nestíhate uvažovať, hlavne, že je to viac - menej čisté, nie? Až v priebehu dňa si uvedomíte, že košeľa, ktorú ste si obliekli má na sebe fliačik, ktorý sa nevypral a tiež by jej neuškodilo rande so žehličkou. Keď ale venujete 10 minút výberu oblečenia večer vopred, niečo podobné sa vám nestane a ráno máte tých 10 minút k dobru.😉

Akonáhle vstanete z postele, nech zvolíte akýkoľvek postup (ja sa najradšej skotúľam na zem a tam sa snažím ešte chvíľu spať, ale nie je to veľmi pohodlné 😄), vaše prvé kroky by mali smerovať do kuchyne k poháru čistej vody. Zoberte si, že cez deň pijete v priemere každých 30-45 minúť a práve sa zobudili (tí šťastní) zo 7 hodinového spánku a pokiaľ nie ste námesační, nedali do seba ani glg. Preto to treba rýchlo zmeniť a nielenže je to potrebné pre naštartovanie vášho metabolizmu, no budete sa cítiť hneď lepšie a sviežejšie.

Čo robíte, keď máte dobrú náladu? Myslím, že mnohí z vás, aj keď si to možno neuvedomujete, si pustí svoju obľúbenú pieseň a tancujete (alebo sa o to aspoň pokúšate, aj keď to vyzerá ako nekontrolovateľná triaška 😆). Preto si ráno pustite hudbu (no nič depresívne 😀), či už z telefónu alebo rádia. Nabudí vás to energiou, zlepší náladu a vďaka tomu sa budete cítiť viac pripravení bojovať s výzvami, ktoré sa na vás chystajú.

A ak máte aj tak pocit, že nevládzete, je tu niečo, čo vás nikdy nesklame. Najlepší priateľ, ktorý vás podrží vo dne, v noci, za každého počasia a je tu vždy pre vás. 💖 Káva 💖 Máte aj vy nejaké tipy, ktoré vám pomáhajú zvládnuť ťažké ranné chvíle? Podeľte sa o ne v komentári 😏
  

You Might Also Like

0 komentárov


_____

Like us on Facebook